Novinky v barvě champagne 

Ste napredovali, se vam je rodil otrok ali se boste po dolgem času spet srečali s svojimi znanci? Izjemni dogodki so brez penečih mehurčkov šampanjca kot rojstnodnevne zabave brez slavljenca- nimajo smisla. Se sprašujete, kako lepe trenutke narediti še bolj posebne? Naj vas navdihne dragulj mize: novost za jedilni pribor – barva šampanjca, s katerim smo izdelali 3 komplete Sola special.

Kako nastajajo barvni
jedilni pribori?

Postopek, ki ga imenujemo PVD urejanje.
Najprej izdelamo klasični jedilni pribor Sola
iz nerjavečega jekla 18/10.
Nato nanesemo barvno plast kovine
in celotno delo pritrdimo v vakuumsko komoro.
Tako je površina jedilnega
pribora še trša.

Praznovanje barve
champagne

Čeprav imamo že dolgo zlati jedilni pribor,
smo izbor popestrili z novim odtenkom
- barvo šampanjca, bolj fino različico zlata.
Tako kot šampanjec je ustvarjen
za izboljšanje posebnih trenutkov.
Ne glede na to, ali mizo postavljate
v pisani obleki in jo želite dopolniti z elegantno
dekoracijo Living, ali pa želite minimalistično
belo narediti posebno z kiotskim draguljem.

Vas privlači luksuzna magnetna škatla?

Poznate to: gurman v vašem okolju praznuje in vi ne veste, kakšno darilo bi prinesli? Njegove oči bodo zasijale, če boste pred njega postavili luksuzno črno škatlo s 16 jedilnimi pribori v barvi šampanjca. Prilagojen dizajn z vrhunskim jedilnim priborom, prilagojen izkušnjam obdarovanja.

Starodavna Salamanca

Ste vedeli, da so že Cezar, Napoleon ali WinstonChurchill oboževali šampanjec? Večkrat ga boste našli v njihovih izjavah in običajih. Enaki del zgodovine boste našli v jedilnem priboru Salamanca. Z podaljšanimi glavami žlic, mat površino in zaobljenimi ročaji je idealen dragulj za ljubitelje vintage jedilnic.

Living jedilni mizi daruje sijaj

MarilynMonroe se je rada kopala v šampanjcu. Bi verjeli, da je v eni kopeli lahko porabila do 350 steklenic? Ali v popolnoma poliranem jedilnem priboru Living opazite odsev, podoben Marylin, ali vas bolj zanimajo sodobne oblike ročajev?

Duo površinsko upravljanje imenovano Kyoto

Razmišljali ste o tem da vsak naslednji kozarec šampanjca je šibkejši od prejšnjega? Manj mehurčkov v pijači, počasnejši je občutek pijanosti. Ko mehurčki uhajajo iz steklenice, šampanjec zbledi. Ali želite, da čarobnost trenutka ne izgine z mehurčki? Oglejte si izjemno kombinacijo dveh površinskih obdelav jedilnega pribora Kyoto. Močno polirane glave prehajajo v peskane ročaje. Poleg tega je prehod poudarjen z elegantno črto.