BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 € | VRNITEV V 14 DNEH | POMOČ IN KONTAKT

Posebni kompleti Antipasti, Fitnes, Degustacijski in Jogurtne žličke

21.07.2021

Privoščite si dobrote. In privoščite si jih udobno.

Posebni kompleti Antipasti, Fitnes, Degustacijski in Jogurtne žličke

Smo prvaki pri izumljanju posebnega jedilnega pribora, ki trenutke za mizo spremeni v izjemna doživetja. Prvi smo pripravili komplet degustacijskega pribora in žličke za jogurt. Pred letom dni ste lahko spoznali komplet ne samo za vegane – set pribora Veggie. Zdaj smo izbor popestrili s kompleti Antipasti in Fitnes. Bi radi vedeli, kaj zmorejo?
Set Antipasti

Set Antipasti 3 ks – Alpha sijoči

Set Antipasti 3 ks – Alpha sijoči

Uživanje v predjedi je poslastica po zaslugi posebnega kompleta Antipasti. Nož za sir s praktično konico je prilagojen za rezanje in postrežbo, z žličko za olive lahko praktično odcedite naliv, in vilica za šunko pa je prilagojena za brezskrbno postrežbo.
Fitnes set 3 ks– Alpha sijoči

Fitnes set 3 ks– Alpha sijoči

Zahvaljujoč posebni obliki jogurtne žličke boste prišli tudi do težko dostopnih mest lončka.Fini zobki citrusne žličke vam bodo pomagali ločiti lupino od notranjosti. No in kombinacija žličke in vilice, sporka , vas bo razveselila pri uživanju grozdja.

Fitnes setJogurtnežličke set
Jogurtnežličke set 4 ks– Swiss Cow

Jogurtne žličke set 4 ks– Swiss Cow

Posebno pozornost je Sola Switzerland namenila razvoju jogurtne žličke. Ima posebno obliko – na eni strani je okrogla, na drugi pa ima pravi kot. Zahvaljujoč temu lahko pridete do težko dostopnih mest v kateri koli posodici. Ampak naj vas ime ne omejuje. Čeprav se žlička imenuje jogurtna, vam bo pomagala jesti poltrdo hrano.
Degustacijski set 3 ks– Alpha sijoči

Degustacijski set 3 ks– Alpha sijoči

Poznate teorijo senzorične stimulacije? Po njenem mnenju lahko posebej prilagojene oblike pribora povečajo občutljivost brbončic, povečajo čutne kapacitete, ponudijo občutek novih odkritij, povečajo veselje do eksperimentiranja z okusi in spremenijo dojemanje hrane. Na podlagi tega smo razvili poseben degustacijski set, zahvaljujoč kateremu se bo vaše kuhanje in nadaljnja degustacija spremenila v popolno stimulacijo čutov.

Degustacijski set
Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem. Več informaciji