BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Ste dobili vabilo na poroko? Prinesite nepozabno darilo

27.06.2022

Poročna darila Sola

Ste dobili vabilo na poroko? Prinesite nepozabno darilo

Pregleduje ta velik kup daril. Je prevzeta in polna pričakovanj. Verjame, da ne bo razočarana. Dve ali tri enaka darila ali nekaj, kar je daleč od njenega okusa in sloga. Kozarci, komplet iz porcelana, jedilni pribor, lonci ali manjše stvari za kuhinjo. Mami je dala jasna navodila, kaj potrebuje in kaj bi ji bilo všeč. Skoraj vsi gostje naj bi se pri njej pozanimali, kot je to v navadi. Verjetnost neustrezno izbranega darila je zato majhna. Ali pa tudi ne?KRALJIČINA ODLOČITEV

KRALJIČINA ODLOČITEV

Elegantno in hkrati priročno

Komplet iz porcelana za kosilo v modri barvi, po katerem bi posegla tudi kraljica – Gaya RGB Ocean Lunasol. Popolno poročno darilo od mame. Nevesta je navdušena, da je mama izbrala prav to barvno različico. Vsakič, ko bo pripravljala mizo za nedeljsko kosilo, se bo spomnila, kako globoka in močna je lahko materinska ljubezen. Tako bo vedno, ne glede na to, kaj se bo zgodilo.

V klasični beli ali modri barvi, predvsem pa z brezčasnim dizajnom, ki bo všeč tudi otrokom njenih otrok. Komplet iz porcelana za kosilo bo navdušil vsako žensko, ki si ustvarja novo gospodinjstvo ali mora dopolniti svoj jedilni inventar.
ZA KUHANJE S PETIMI ZVEZDICAMI

Vrhunska kakovost

Lonci z bakreno površino za kuhanje s petimi zvezdicami. Popolno poročno darilo od starih staršev. Kosila pri njih so bila vedno okusnejša, že samo zato, ker se je ob srečanju celotne družine dvignilo splošno razpoloženje. Kakovostni lonci – to je osnova vsake kuhinje, je govorila že moja babica. In če bi le lahko bili tudi lepi… Na skrivaj sem sanjala. In ti res so!

Da bi se naučili okusno kuhati in sčasoma ne izgubili fantazije za kombiniranje različnih okusov in sestavin, so potrebni odlični pomočniki in veliko navdiha. Bakreni lonci to zlahka storijo, prav tako njihovi sorodniki iz nerjavečega jekla.

ZA KUHANJE S PETIMI ZVEZDICAMI


ZA LJUBITELJICO PECIVA

ZA LJUBITELJICO PECIVA

Elegantno z osebnim pridihom

Komplet za pecivo v zlati zasnovi. Popolno poročno darilo od moje najboljše prijateljice. Delita si spomine na zgodnje otroštvo, ko sta skupaj hodili v šolo in sedeli v isti šolski klopi. Cele popoldneve sta se neskončno dolgo pogovarjali o tem, kako bo, ko bosta odrasli. Igrali sta princeske, neveste in slaščičarke. Komplet za pecivo z vgraviranim osebnim posvetilom bo ostal v spominu na njo in njune prve slaščičarske poskuse.

Razveselil bo vsako nevesto, ki rada peče torte in kolače. Še raje jih postreže svojim gostom v slogu francoske slaščičarne.
ELEGANTNA REŠITEV

Praktično versus dizajnersko

Komplet jedilnega pribora Chateau Classic. Popolno darilo od botre. Izbira praktičnega in hkrati oblikovno dovršenega jedilnega pribora se lahko zdi nerealna. Potreben je pogum, da sprejmete takšen izziv in najdete pravo stvar. Botri pa je to vedno uspelo. Ko se je zdelo, da je nekaj nerešljivo, se je s tem spopadla. Kontrast med klasičnim reliefnim ročajem in izjemnim dizajnom Chateau Classic jo bo opomnil, da je vsako težavo mogoče rešiti na eleganten način.

V domu ne sme manjkati kakovosten jedilni pribor, primeren za vsakdanjo uporabo, pa tudi za praznične priložnosti. In če lahko izbiramo med več kompleti, je uživanje v pripravi jedilne mize še večje.

ELEGANTNA REŠITEV


NA LJUBEZEN! NA ZDRAVJE! ČIN ČIN

NA LJUBEZEN! NA ZDRAVJE! ČIN ČIN

Potrebno in kakovostno hkrati

Začetni komplet kozarcev za gospodinjstvo 18 kosov – Premium Glas Crystal. Odlično darilo nekdanjih sošolcev. Svoje skrivnosti hranijo zaklenjene. Spominjajo se, kdo in kako je doživel svojo prvo ljubezen, kdo je koga zavrnil in pri kom so bile najboljše zabave. Cingljajoči kozarci jo opominjajo, naj nikoli ne preneha uživati v življenju tako, kot je znala uživati v študentskih časih.

Komplet kozarcev je osnovni del vsakega doma. Posamezne pijače je bolje piti iz kozarcev, ki so namenjeni temu, da se njihovi okusi lahko razvijejo in ohranijo pravo temperaturo.
ZADNJA BESEDA PRIPADA NEVESTI

Dragoceno in trendovsko

Poročni darilni bon Sola in žlice za latte z graviranjem. Odlično poročno darilo sodelavcev. Ne poznajo se še tako dobro, vendar se na delovnem mestu odlično razumejo. Po delu vedno najdejo čas za klepet ob kavi, kjer se dogovorijo, kam se bodo odpravili na naslednji teambuilding, da se bolje spoznajo.

Darilni bon Sola bo navdušil vsako žensko, ki želi uživati v kavi iz lepe skodelice ali postreči gostom v stilu. Na naši spletni strani solapoint.si boste našli veliko potrebnih in elegantnih stvari za dom. Kuponu dodajte lepo malenkost, na primer žličko za latte z gravuro po vaši izbiri.

ZADNJA BESEDA PRIPADA NEVESTI

Na obrazu se ji je razlezel zadovoljen smehljaj. Razočaranj ni bilo. Ravno nasprotno!
Vsi so se resnično potrudili. Nobeno od daril ne bo šlo v pozabo, ampak jo bo spremljalo še zelo dolgo.Poročna darila Sola


Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem. Več informaciji