Zaradi povečanega obsega naročil se lahko dobavni rok podaljša. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Barve za porcelan in steklo bodo zabava za vso družino

10.11.2022

Ustvarite originalne sklede, skodelice, kozarce ali krožnike

Barve za porcelan in steklo bodo zabava za vso družino

Za vas imamo odlično idejo za darilo za vaše bližnje – flomastri in barve s čopičem za porcelan in steklo. Z njimi lahko razveselite najmanjše družinske člane, ki bodo lahko zelo ustvarjalni, ali pa pustite svoji domišljijo prosto pot in izdelajte originalne izdelke.


Riše lahko vsak

Ni vam treba biti Leonardo da Vinci, da lahko čudovito rišete na porcelan. Obstaja veliko enostavnih motivov, ki lahko preprosto belo skledo spremenijo v čudoviti izdelek. Če pa si ne upate ustvariti likovnega dela, lahko nekaj lepega napišete. V vsakem primeru je najpomembnejše, da ustvarite nekaj svojega in domiselnega.

 Badge Kreul
Riše lahko vsak
Kaj boste potrebovali?

Za izdelavo umetniškega dela vam bodo zadostovale štiri stvari – posoda iz porcelana ali stekla, papir, barvni flomastri ali barve
s čopičem ter pečica. Zdaj, ko imate vse pripravljeno, lahko pustite prosto pot svojemu umetniškemu duhu.Icon 1

Icon 2

Icon 3

Icon 4


Icon 7

Začnite s flomastri

Barvanje s čopičem zahteva vsaj malo izkušenosti, zato bo za začetek najbolje, če uporabite barvne flomastre, s katerimi delo poteka enako kot s flomastri za papir. Primeren je set 5 flomastrov za porcelan in steklo KREUL Classic. Če spadate med navdušence različnih odtenkov, razveselil vas bo set kovinskih ali kreda flomastrov. Mogoče bi namesto risanja raje kaj lepega napisali? V tem primeru pridejo za vas v poštev flomastri za pisanje.
Začnite s flomastri
Risbo skicirajte na papirju


Icon 3

Risbo skicirajte na papirju

Pred prvo uporabo flomastre približno minuto stresajte in večkrat pritisnite na star porcelan. To lahko naredite tudi na papir, a pazite, da delčki papirja ne ostanejo na flomastru. Papir je bolj primeren za skice, če niste prepričani, kaj želite narisati.


Icon 6

Bolj izkušeni uporabijo čopiče

Ko vam risanje s flomastri ne predstavlja več težav, lahko greste na višji nivo in se odločite za čopič. Na izbiro imate dve različici – set 6 klasičnih barv ali kreda set. Risanje s čopičem daje porcelanu specifični videz glazirane keramike. Naslednja prednost je, da posamezne barve lahko mešate in ustvarite novo barvo. Pri uporabi čopiča priporočamo, da mizo pokrijete s prtom. In še eno pomembno opozorilo: barvajte samo dele, ki ne pridejo v kontakt z živili.
Bolj izkušeni uporabijo čopiče
Produkt 1
Produkt 2
Produkt 3
Produkt 4
Produkt 5
Produkt 6Za konec pa še strjevanje v pečici


Icon 4

Za konec pa še strjevanje v pečici

Ko je vaše umetniško delo končano, pustite ga sušiti 4 ure. Nato ga postavite v neogreto kuhinjsko pečico in pustite strjevati 90 minut pri temperaturi 160 °C.


Icon 5

Eden porcelan,
veliko možnosti uporabe

Ustvarjalnost ne pozna meja pri barvanju, prav tako pa tudi pri uporabi vaših umetnin. Krožnike lahko na primer obesite na steno kot slike, skledice se v trenutku lahko spremenijo v škatle za nakit, lončki pa v cvetlična korita.
Eden porcelan, veliko možnosti uporabe
button

logo


Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem. Več informaciji