BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Black Friday: Največja razprodaja v letu traja ves teden

20.11.2023

Nakupujte jedilni pribor, kozarce, porcelan, lonce in ponve do 75 % ceneje.

Black Friday: Največja razprodaja v letu traja ves teden

Ne želite kupovati v naglici? Črni petek traja do naslednjega ponedeljka, da boste lahko mirno privoščili sebi ali svojim bližnjim. Okrasite svoj dom ali nakupujte božična darila po izjemno ugodnih cenah v udobju svojega doma.emo 1


Velika izbira po ugodnih cenah


Letošnji črni petek odlično povzema besedna zveza „veliko glasbe za malo denarja“. Velikodušne popuste dajemo predvsem na jedilni pribor, nekatere od njih lahko kupite za samo četrtino cene. Ne glede na to, ali imate raje klasične izdelke ali si želite oblikovalskega pridiha, vas naša ponudba ne bo razočarala.


Odkrijte popuste na jedilni priborDogodek, ki ima ime


Poznate primerjavo, da smo krhki kot steklo? V tem primeru to zagotovo ne drži. Tudi če je izdelek narejen iz stekla, bi moral biti odporen na praske in razbitje. Modeli Lunasol vam ne bodo le dolgo služili, temveč bodo potešili tudi vašo željo po slogu. Z različnimi oblikami, vzorci ali barvami ni dvoma, da bo vsak našel svojega favorita. Izberite glede na priložnost, za katero potrebujete očala, in izkoristite izjemno nizke cene.


Odkrijte popust na očala


emo 2emo 3


Neustavljivi popusti
za veselje do kuhanja


Kakovostna in praktična kuhinjska oprema je neprecenljiva. Tukaj lahko izbirate med štirimi serijami – Economy, Master Chef, Premium in Platinum. Medtem ko se preprostost in funkcionalnost odražata v ceni prvega, slednji navdušuje z vrhunsko kakovostjo in do petslojnim sendvičnim dnom. Kuhajte, pecite ali pecite na žaru udobno in predvsem zdravo z le kapljico olja. In vaši bližnji vam bodo podelili Michelinovo zvezdico.


Odkrijte popust na kuhinjsko opremo
Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem. Več informaciji