BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Največje zadovoljstvo z osvežitve vedno pri roki

19.04.2024

Termo steklenica To Go v 5 barvnih odtenkih

Največje zadovoljstvo z osvežitve vedno pri roki

Ne glede na to, ali ste v službi, v šoli, na poti ali ravno športate, ne pozabite na hidracijo. Če potrebujete dodatno motivacijo, se odločite za našo novost. Termo steklenica To Go je elegantna, udobna in ekološka alternativa plastičnim steklenicam, ki ohranja temperaturo vaše pijače. Izberite barvo, jo personalizirajte z vašim imenom in poskrbite za hidracijo kadarkoli čez dan.


emo 1
emo 2

Praktično in trajnostno

Dvojni izolacijski plašč iz kakovostnega nerjavečega jekla in plastični deli s silikonskimi vložki zanesljivo preprečujejo puščanje in obrabo. Poleg tega materiali ne vsebujejo BPA ali drugih strupenih snovi. Termo steklenice To Go so ne le zanesljive, ampak tudi dolgoročno trajnostne. Postale bodo nepogrešljiv del vaših jutranjih rutin v službi, po popoldanskem športu ali vikendovskih pustolovščinah.

Odkrijte termo steklenice To Go

badge
emo 1

Vzemite jo s seboj

S kapaciteto 650 ml se udobno prilega večji torbici. Brez težav jo lahko položite v nosilec v avtomobilu, med vožnjo pa vam bo služila praktična silikonska slamica.

Če ste se odpravili na izlet, boste cenili silikonski ročaj, s katerim lahko steklenico enostavno pritrdite na nahrbtnik in zagotovite hidracijo čez večino dneva.


Naredite jo edinstveno

Na steklenici si privoščite gravuro imena, simbola ali motoja in jo spremenite v originalni dodatek in darilo. Priljubljene napitke boste lahko uživali s slogom do zadnje kapljice, kjerkoli že ste.

Za daljšo življenjsko dobo zunanjega laka, graviranja in notranjih tesnil ne priporočamo pranja v pomivalnem stroju.

emo 6