BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Privoščite si kuhinjsko posodo, ki bo v vas prižgala strast do domačega kuhanja

29.05.2024

Ekskluzivne kolekcije iz linije Platinum

Privoščite si kuhinjsko posodo, ki bo v vas prižgala strast do domačega kuhanja

Ste med strastnimi domačimi kuharji, ki z veseljem kuhajo vsak dan? Ali pa čakate na pravi impulz, da se jim pridružite? Odkrijte našo opremo Lunasol iz linije Platinum. Ustvarili smo jo za varčno, zdravo in elegantno kuhanje. Naj vas navdihne za nove kulinarične izzive!


thermoflaschen grau

Orion Expert Plus

thermoflasche grun

Sirius Gaya

thermoflaschen schwarz

Merkur Luxus

thermoflasche grun

Orion Professional

thermoflaschen rot

Sirius Titan

emo inspiration cooking

Hrustljavo pečenje s ponvami
Orion Expert Plus

Vzdržljive in nepopustljive ponve, s katerimi boste pripravili katerokoli sestavino do popolnosti. Meso, zelenjava, ribe in še mnogo več se lahko pečejo ali cvrejo do hrustljavosti. Pet plastno sendvič dno z bakrom se odlikuje med ostalimi kolekcijami tudi z nelepljivo površino Ilag Durit. Na novo opredeljena učinkovitost kuhanja in porazdelitev toplote bosta osvojili vsakega strastnega kuharja. Kolekcija Orion Expert Plus je dokaz neomajnega prizadevanja za popolnost v kuhinji.

Layers 02Popolne omake in glazure
z lonci Sirius Gaya

Bakrena posoda prinaša v kuhinjo tradicijo in kulinarični pridih. Poleg estetskega videza je baker cenjen zaradi popolne toplotne prevodnosti. Toploto enakomerno porazdeli po površini in s tem preprečuje nastanek vročih točk, ki lahko povzročijo žganje. Zato so ti lonci idealni za pripravo sladkih in slanih omak, marmelad ali rižot, odlične čokolade in karamele. Kuhanje domačih marmelad iz sadja iz vrta bo od zdaj edinstvena in elegantna izkušnja.


emo inspiration cooking


Ogled kolekcijeRazkošna juha
v loncu Merkur Luxus

Japonski ramen, vietnamski pho, francoski demi-glace. Vsaka država ima svojo priljubljeno juho in vsaka družina svoj najljubši recept. Kakovostne sestavine in dolgotrajno počasno kuhanje so tisto, kar vse juhe povezuje. In mi prispevamo z robustnim loncem s 5-slojnim sendvič dnom z bakrom, ki iz dobre juhe naredi razkošno. Odlično ohranja temperaturo in varčuje z energijo. Praktična notranja lestvica za merjenje tekočin, širok nalivni rob brez kapljanja in masiven pokrov z odprtinami za sproščanje pare ga naredijo za popolno ekološko izbiro za sodobno kuhinjo.


emo inspiration cooking


Ogled kolekcijeFlambirani kozici v ponvi
Orion Professional

Ste se že kdaj lotili flambiranja doma? Ta dramatična kulinarična tehnika, pri kateri na razgreti ponvi nastane izbruh plamenov, jedem doda bogat, karameliziran okus. Če so kozici, Crêpes Suzette ali zrezek med vašimi najljubšimi jedmi, se tega lotite. Kakovostna ponev, ki prenese visoke temperature in izpolnjuje zahteve profesionalnih kuharjev, je prvi korak k varnemu flambiranju z odličnimi rezultati. Ponev Orion Professional ponuja kombinacijo enakomerne porazdelitve toplote, vzdržljivosti in vsestranskosti.


emo inspiration cooking


Ogled kolekcijeIzredno odporni lonci
Sirius Titan

Eintopf, golaž ali minestrone. Goste, nasitne jedi, ki zahtevajo dolgotrajno počasno kuhanje v vzdržljivem loncu. Kolekcija Sirius Titan z diskretnim elegantnim dizajnom se bo odlično podala v vsako kuhinjo, na vsak štedilnik in celo pri serviranju na mizo. Lonci so narejeni iz kakovostnega nerjavečega jekla, 3-slojno sendvič dno pa se ponaša s titanovo plastjo. Privoščite si energijsko varčno kuhanje na vseh vrstah štedilnikov, vključno z indukcijo. Za udobno čiščenje jih lahko varno postavite v pomivalni stroj.


emo inspiration cooking


Ogled kolekcije

Layers 02

Vsi izdelki iz linije Platinum