BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50 €

Steak it easy

03.06.2018

Sproščujoča žar party kar v mestu

Steak it easy

Poletje, žar, najljubši in prijatelji preprosto sodijo skupaj. Peka na žaru je primerna še posebej za mlade družine, ki si popoldneve raje vzamejo za sprostitev in sploh ni važno ali pečete na na vrtu ali v mestu. Za vas imamo nekaj nasvetov, kako jo enostavno pripraviti v majhnem prostoru v središču mesta.


Pozabite na klasične velike prte. Prihranite prostor. Na vašem balkonu ali terasi ni vedno dovolj prostora. Osnova so vrtna miza, stoli in žar. Dopolnite jih le s potrebno opremo za peko na žaru in jedilnim priborjem. . Svoj kotiček malce polepšajte. Uporabite nekaj dekoracij, odeje, udobne okrasne blazine in svečke. Verige lučk bodo pripomogle k prijetnosti poletnega večera.


Oglejte si koristne nasvete za pripravo popolnega pogrinjka za vašo naslednjo žar party. Ne bojte se zanimivega pogrinka. Na primer, trikotne krožnike bodo razveselile mizo in z njimi lahko lepo zmagate pri oblikovanju. Jedilni pribor lahko kombinirate z ostrimi nožki za zrezke, kar bo bolje služilo namenu pri rezanju mesa. Črni pladnji iz skrilavca bodo čudovito prikazali barvni kontrast zelenjave na žaru.

Steak it easyMojster žara naj ne bi med peko nikamor odhajal. Da se nič ne pripeče imejte vse kar potrebujete pri roki: sveže sestavine, ponev za žar in posodo s priborom. Meso iz žara nikakor ne sme biti edini obrok. 

Snow
Forest
Mountains


V mestu ni nikoli dovolj narave. Zato uporabite lesene dodatke, kot so sklede, pladnji, krožniki in deske za rezanje, ki bodo jedilni mizi dali mirno naravno vzdušje. Balkon ali teraso boste okrasili in odišavili z lonci z zelišči, ki jih boste uporabili tudi pri peki. Mlinčku za začimbe in sol. dajte prednost pred klasičnim solnikom, pri katerih se značilen okus soli in začimb postopoma izgublja.


Zdaj pa si oddahnite, se sprostite in uživajte v zrezku. Uživajte v krogu tistih, ki jih imate radi. In da ne bi vsakič tekli po pijačo, jo imejte vedno pri roki, na primer v košarici pri mizi. Pripravite tudi domačo torto ali limonado, in ustvarite prijetno, sproščeno vzdušje. Žar party je o dobri družbi in o dobri hrani. Steak it easy.

Steak it easy


Piškotke uporabljamo za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem. Več informaciji